• Български
  • English

CASTROL

На 19 март 1899 г. в Англия се появява малка фирма за производство на технически смазочни материали. Тогава, в края на ХIIII век, едва ли някой е предполагал, че 10 години по-късно, нейният основател, Чарлз Уейкфилд, ще направи революция като създава технология, която ще промени завинаги света на смазочни материали. За първи път смесва на минералното масло с рициново и получава един уникален продукт, наречен Castrol. Днес името е синоним на най-високо качество, максимална защита и модерна технология.

Castrol е признат лидер в проектирането и производството на висококачествени масла и течности.Репутацията му на световно известна марка буквално печели победи и фантастичните рекорди за скорост и издръжливост през годините:

Октомври 15, 1997. Пустинята Блек Рок в САЩ. Преодолявайки скоростта на звука, Анди Грийн успя да ускори автомобил си Trust SSC до невероятните 1227 километра в час.

2002 година, Италия, Монца. BMW Williams F1 Team, начело - Хуан Пабло Монтоя. Двигателя на състезателната му кола във Формула 1 успя да се завърти до 19000 оборота в минута!

Двадесет и едно пъти бяха поставени рекорди на земята за скорост с Castrol.

Експертите на Castrol са наясно, че не могат да бъдат постигнати успехи само в лабораторни условия, без знанията и опита в екстремни условия. Като се добави и тясно и постоянно сътрудничество с клиентите, те вече имат рецепта за успех Castrol, тъй като най-новите разработки са не само "ноу-хау", но са продукти, популярни по цял свят.

Известно е, че Castrol е изборът на професионалистите. Ние сме горди от факта, че този избор е плод на нашите усилия. Нашите партньори са - от големите сервизни центрове до всеки малък автосервиз, от магазини за авточасти на едро до купувачите на дребно. В нашия принцип е винаги да се поддържа достатъчен обем и обхват на продукти Castrol, за да отговори на нуждите на всеки клиент.

Когато една технология е издържала изпитанията на състезателните писти тя отговаря напълно на изискванията на всекидневното шофиране. Успехите на пистите са най-добрата гаранция, че когато купувате продуктите на Castrol, Вие купувате най-доброто. Продукти, които значително ще удължат живота на Вашата кола, ще снижат разхода на гориво и масло, ще намалят износването на двигателя и ще предпазят както околната среда, така и Вашия портфейл.

CASTROL - селектор на масла

Copyright © 2023 kosser.net Всички права са запазени.