• Български
  • English

FIL FILTER

Компанията е създадена през 1966г. за производство на филтри за леки коли, тежко и лекотаварни автомобили и селскостопанска техника. Разположен в Искендерун на общата площ 80 хиляди кв.м, 38 хиляди кв.м производствена площ, тя е сред водещите фирми в Турция. В компанията работят 600 служители. Производството обхваща около 6 хиляди различни видове маслени, горивни, въздушни и хидравлични филтри за индустриална употреба и за автотранспорта.

Марката FIL FILTER е регистрирана в 51 страни и се ползва от OEM производители в 80 страни, благодарение на това, че компанията се е доказала като надежден доставчик на качествени продукти. Най-голям дял от продажбите на пазара Турция се пада на продуктите FIL FILTER, а износът се осъществява в САЩ, Чили, Перу, Бразилия, Англия, Германия, Белгия, Италия, Франция, Испания, Гърция, България, Румъния, Полша, Русия, Азербайджан, Грузия, Туркменистан, Сърбия, Молдова, Македония, Кот д'Ивоар, Египет, Сенегал, Гана, Алжир, Мавритания, Мароко, Тунис, Танзания, Саудитска Арабия, Сирия, Ливан, Ирак, Иран, ОАЕ, Йордания и т.н.

Гаранция за качество на продуктите е спазването на стандартите за качество ISO -9001, ISO-TS 16949: 2002 и ISO 140001.

Фирмата полага усилия за гарантиране на устойчивото развитие, отделя особено внимание на иновациите, инвестира в развитието на своите служители. Тя предоставя на своите служители безопасни условия на труд и се грижа за удовлетворяване на всички свои клиенти.

Клиентите трябва винаги да намират нужния им филтър на пазара за резервни части.

Целта на компанията е да възпита в клиентите си екологично съзнание, стреми се да намалява на отпадъците чрез повторната им употреба и рециклиране. Подпомага реализирането на нови проекти за защитата на околната среда.

FIL FILTER - каталог на филтри /online

Copyright © 2024 kosser.net Всички права са запазени.