• Български
  • English

PAGID

Pagid е популярна марка на TMD Friction Group - един от водещите световни производители на оригинално оборудване на пазара на автомобилната индустрия. Продуктовото портфолио на компанията включва производството на спирачни накладки и челюсти, спирачни барабани и спирачни дисковe за леки и лекотоварни автомобили. Има производствените мощности в Германия, Великобритания и други европейски страни, в САЩ, Бразилия, Мексико, Китай, Япония и Малайзия. В TMD Friction Group работят 4500 души по целия свят. Pagid работи в партньорство с водещите световни производители на автомобили

Ние създадохме марките Textar, Pagid, Mintex, Don, Cobreq и Cosid, чрез които предлагаме широка гама от резервни части.

Създадена през 1879 г. TMD Friction Group е най-големия производител в света на спирачни системи - работят 4500 души, на 15 производствени площадки в 11 страни, които са посветени на производството на 1 млн. продукти на спирачната уредба на ден.

Основен принцип на компанията  за управление на качеството е спазването на сега действащото международни стандарти за качество, по-специално ISO 9001:2000 и ISO / TS 16949:2002.

Продуктите с марка PAGID се отличават с изключително си качество и са признати от водещи производители на автомобили като VW, BMW и MERCEDES, които ги влагат първично в своята продукция.

Pagid каталог - online       Pagid - pdf каталог за леки и лекотоварни коли      Pagid - pdf каталог за състезателни коли

Copyright © 2024 kosser.net Всички права са запазени.