• Български
  • English

SIDEM

SIDEM е основан като производител на части за окачване за леки автомобили още през далечната 1933 г.
През 1983 г., годината когато компанията чества своята 50-та годишнина, фирмата е поета от нов собственик - семейство Верфайл, които предприемат амбициозна стратегия за разработването и предлагането на продуктова линия, покриваща максимално пълно цялата гама за автомобилната индустрия. Благодарение на агресивната политика днес SIDEM се гордее с широка гама части за леки и товарни автомобили, както и с всепризнатото си високо качество. SIDEM предлага всичко по окачването за Европейски, Японски и Корейски автомобили. Фирмата получава своето признание като е избрана за доставчик за първично вграждане от редица световни производители на автомобили.
Най-голямото преимущество на фирмата е поддържането на цялата гама на склад, като складовите помещения се разпростират на площ над 8000 кв.м.
Характерната опаковка е позната на повече от 500 дистрибутора от цял свят. Тя се е превърнала в синоним на качество и надеждност.

Основна цел на SIDEM е безопасността на пътя на нейните клиенти. Цялата продуктова гама е носител на сертификати за качество ISO 9001:2000. Преди да се пристъпи към масово производство на даден продукт се извършват специални тестове на прототипи за надеждност и годност, така че да се осигури еквивалентност на оригиналните продукти. Производствените стандарти са високи, за да осигурят пълна надеждност на продуктите и клиентите на пътя. През целия производствен цикъл се извършват тестове, които осигуряват във всеки един аспект цялостно и качествено покритие на техническите изисквания.
SIDEM има за цел не само да задоволи настоящите, но и бъдещите потребности на своите клиенти. Специализиран екип от инженери се занимава непрекъснато с разработка на нови продукти, които изцяло отговарят на стандартите за първично вграждане и ISO процедурите.

Sidem - камиони и бусове

Сравнителни таблици

Copyright © 2023 kosser.net Всички права са запазени.