• Български
  • English

ELF

Маслата Elf се произвеждат от голямата френска петролна компания "TOTAL", която е на четвърто място в света по производство и продажби на смазочни материали и други продукти за химическа обработка.

В рамките на компанията продукти преминават всички етапи на производствения процес - от добива на нефт и газ през химическата обработка до получаването на крайния продукт, съобразявайки се с най-новите международни стандарти и изисквания. И като резултат - висококачествени масла Elf и марка, разпознаваема по целия свят

Своята слава масло Elf спечели не само сред шофьорите и собствениците на френски автомобили, но и сред самите лидери на автомобилната промишленост по целия свят.

С какво е толкова привлекателна марката Elf за потребителите? Защо маслата Elf са толкова търсени?

Тук можем да споменем няколко неща, които правят марката Elf една от най-добрите.

Преди всичко, висококачествените масла ELF са резултат на многогодишни състезателни тестове в" Формула 1 ". Маслата Elf участват в състезания повече от 40 години и имат 15 световни титли.

Второ, постоянни изследвания и развитие в близък контакт с най-големите автомобилни компании в света.

И трето, екип от опитни и висококвалифицирани специалисти, които в продължение на много години усъвършенстват основните характеристики и свойства на маслото, в резултат на което беше създаден ефективен лубрикант от ново поколение.

ELF каталог -online     ELF -автомасла/2014/pdf/     ELF -мотоциклетни масла/pdf/

Copyright © 2024 kosser.net Всички права са запазени.