• Български
  • English

За седма поредна година се проведе едно от най-значимите събития в света на авточастите, а именно Косер ЕХРО 2015”!

Изложението, както винаги до сега се подготви и организира изцяло от екипа на фирма Косер с изключителното съдействието на следните фирми изложители:

SWAG, FILTRON, NRF, CORTECO, KAYABA, FIAMM, HUCO, HELLA PAGID, ROULUNDS, TESLA, CONTINENTAL, DENSO, FISCHER, MOBILETRON, RUVILLE, WOKING, KRIGER, Q8, BOSCH, TOTAL, ERA, TRIFA, VAN WEZEL, KING, DAYCO.

Фирма Косер изгради отделен щанд за гърнета, щанд за автосервизно оборудване, на който бяха включени марките: SEALEY, TEXAподемници и други, щанд за дизелова апаратура, щанд с марката KRIGER, на който бяха изложени масла, филтри и акумулатори и щанд КОСЕР с всички останали продукти, които предлагаме.

Само през този ден посетителите имаха възможността да получат промоционален ваучер за отстъпка от предлагания богат асортимент.

Всеки закупил покана участваше и в томбола с атрактивни награди – LCD, система за домашно кино, количка с инструменти SEALEY, камера, лаптоп, кростренажор, велоергометър, GSM, Колело, масажор.

Голямата награда на изложението беше ваучер за екскурзия за двама до избрана от тях дестинация, както и Специалната награда организирана с любезното съдействие на фирма SWAG – СПА уикенд за двама.

Всичко това, се случи на фона на развлекателна шоу програма с участието на „Дрифт клуб България” и Стънт шоу, организирано от Христо Алипиев.  Тази година освен традиционните атракции на Косер Ехро гостите на изложението се насладиха и на нови изненади:

Ground Zero Bulgaria – CAR AUDIO състезание

- скок с бънджи

- алпийски тролей

- ходене по въже

- акробатика/танц на пилон

bubble ball

 

Очаквайте още повече изненади и добро настроение на Косер Експо 2016!!!

Екипът на Косер АД изказва благодарности на всички дали своя принос в осъществяването на Косер Експо 2015! 

Copyright © 2023 kosser.net Всички права са запазени.